15 januari 2007

Jan Hertogen komt met cijfers

U weet wel de 'grote overwinning' van de gemeenteraadsverkiezingen: Vlaams Belang verslagen, aldus de media & politiek correcte kliekje. De andere reactie was: de (etnisch) allochtone stemmen beginnen electoraal door te wegen.

Op The Brussels Journal heeft men al meermaals verwezen naar de impact van (etnisch) allochtone stemmen. Hierbij verwijs ik naar de volgende artikels: Turning Red: Immigrants tip the balance in Belgian Local Elections. Muslim vote tips the balance in Netherlands.

Vandaag een artikel in GVA: 'Nieuwe belgen stoppen vooruitgang VB'. Hiervan geef ik de conclusie: "Conclusie van Hertogen: wanneer bij hypothese de uitslag van het VB berekend wordt in de veronderstelling dat vreemdelingen en nieuwe Belgen niet zouden kunnen stemmen en zij niet op het VB zouden stemmen, dan is er in 2006 in alle districten, behalve in Borgerhout, een groei van het VB bij de oude Belgen tussen 4 en 9 pct.".

Nu hebben we tenminste een begin van enige procentuele notie van de impact. Of die cijfers kloppen, is een andere zaak. Waar ik mij meer zorgen om maak is de ogenschijnlijke 'vervalsing' van de kiesresultaten door massanaturalisaties en het niet handhaven van de immigratiestop. Etniciteit is uiteindelijk het ultieme wapen geworden tegen het Vlaams Belang maar wellicht ook tegen de Vlaamse ontvoogding/onafhankelijkheidsstreven. Gevaarlijke tendensen, zeker als men rekening gaat houden met de demografische projecties/tendens, nl. oude autochtone bevolking [vervangen door], jonge explosieve [etnisch] allochtone bevolking. Krijgt men het VB niet juridisch kapot, zal ze op termijn verslagen worden dankzij demografie & Nieuwe Belgen...stel u voor dat een meerderheid van autochtonen stemmen voor het Vlaams Belang in een context van etnische spanningen. We hebben er recent voorbeelden van gezien in Frankrijk, Denemarken, Nederland...en de vrees blijft: TBJ: Fingers in the Dyke: Dutch fear rising ethnic tensions.

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>