24 september 2009

Wapens zonder kogels in de VS, Dhimmi-apartheid in Nederland en vrouwen met ballen in Iran

Telkens collectivisten aan de macht komen in de Verenigde Staten, zien we doorgaans een "run on the gun store" optreden. Dit was met het aantreden van Barack Hussein Obama dit jaar zeker niet anders. De twee eerste maatregelen die een collectivistisch regime steevast neemt, zijn nu eenmaal de confiscatie van privé-wapens en het verbieden van privé-onderwijs. Zonder deze twee acties is elke vorm van collectivistisch bewind onhoudbaar. Barack Hussein Obama kent deze vuistregel voor collectivisten en is bereid deze opnieuw van stal te halen. De aanval op de vrijheid is ingezet. Deze persoon met een wel zéér onduidelijke afkomst, een schimmig verleden, een vrouw die openlijk met het communisme dweept(e) en er zelf bepaalde naïef-linkse waandenkbeelden op nahoudt, is in de ogen van een groot deel Amerikanen dan ook een regelrechte bedreiging. En gelijk hebben ze.

We herinneren ons allemaal nog de duistere zaakjes die Barack Obama in het verleden met ACORN (de organisatie die in een recente undercover-reportage adviezen in belastingontduiking blijkt te geven aan illegale vreemdelingen, mensenhandelaars en crackhoeren) en andere maffieuze groepjes gedaan heeft, en kennen zijn totalitair-socialistische kijk op de samenleving. Glenn Beck zei het nog in zijn show enkele weken geleden: "Ik herken Amerika niet meer!" en zeker nu ook de "leeuw van de senaat" Ted Kennedy het tijdelijke voor de hel ingeruild heeft, zal het niet lang meer duren voor Obama bureaucraten tussen patiënten en hun dokters zal plaatsen, ambtenarenpanels in het leven zal roepen om te beslissen over leven en dood van oudere patiënten, en het privaat wapenbezit verder aan banden zal leggen. Het overlijden van de grote anti-wapenadept en notoire socialist Kennedy biedt immers opnieuw perspectieven om die agenda door te drukken. We zullen maar vergeten dat socialisme enkel op twee plaatsen écht kan bestaan: in de hemel waar ze het niet nodig hebben, en in de hel waar ze het hebben ;-)

Maar Amerika zou Amerika niet zijn, moesten ze dit zomaar over zich heen laten gaan. Het was vandaag dan ook leuk om lezen dat de wapenhandelaars in de Verenigde Staten met een chronisch tekort aan kogels zitten. De laatste weken en maanden hebben zoveel Amerikanen wapens gekocht dat de kogelfabrikanten de vraag naar kogels niet meer kunnen volgen. Zalig gewoon. Ook tal van ludieke anti-Kennedy-bumperstickers gaan opnieuw vlotjes over de toonbank. Mijn favoriete sticker is die met het opschrift "Mijn geweer heeft minder mensen vermoord dan de auto van Ted Kennedy". Ted Kennedy was een moordenaar, maar dat wordt in linkse middens zeker niet tegen hem gehouden. Socialisten, de volgelingen van ultra-linkse massamoordenaars als Ché Guevara, Adolf Hitler en Joseph Stalin, zijn immers niet begaan met menselijk leven. Hun ideologie kan enkel bestaan als, om het met de woorden van Bernard Shaw te zeggen, "bepaalde groepen in de samenleving uitgemoord worden."


Zondag was het in veel steden in België en Nederland een autovrije dag en dat hebben we zeker geweten. Ondergetekende heeft zondagnamiddag twee uur kunnen doen over het traject van Knokke naar Berlare. Zondag vierden de moslims echter ook het einde van de ramadan. Natuurlijk waren ze niet zo blij met het samenvallen van hun suikerfeest met deze autovrije zondag omdat ze dan hun familie willen bezoeken en daarvoor meestal de auto moeten gebruiken. Ik vind het suikerfeest zelf ook het hoogtepunt van de ramadan, het is immers de enige dag van de vasten dat er in Brussel voor de verandering eens geen auto's in brand gestoken worden, en ik begrijp de grieven van onze islamitische medeburgers. De dag was inderdaad wat ongelukkig gekozen. In Nederland lanceerde de hoofdgedoekte wethoudster Fatima Elatik van de islamosocialistische Partij voor de (overbelasting van) Arbeid het voorstel om moslims zondag wel de auto te laten gebruiken in de autoloze stadsdelen. Gelijkheid en non-discriminatie te pas en te onpas aangrijpen als het hen uitkomt, maar tegelijkertijd openlijk een apartheidspolitiek verdedigen als dat hen beter uitkomt. Zo schandalig, maar ook zo typisch... De PVV-blog "The West is the Very Best" fotoshopte bovenstaande afbeelding om de wansmakelijke ideeën van Elatik te visualiseren. Knap werk!


Via de Facebook-pagina van Frédérique Ries, oud-staatssecretaris voor Europese zaken en momenteel Europarlementslid voor de MR, vond ik vandaag dit snapshot terug van een hoofdgedoekte vrouw die Mazoet Achmadinges met haar middelvinger eens flink haar gedacht zegt. Net als uw dienaar is Ries een fervente voorstander van Israël en staat zij afkerig tegenover het "appeasen" van het islamisme bij ons en de radicale islam in de wereld. Jammer dat zei zo weinig de pers haalt met haar schitterend werk en verfrissende ideeën.

4 Comments:

At 24/9/09 14:18, Anonymous Bompa said...

Over Glenn Beck gesproken, een echte aanrader, je moet er wel zijn stijl bijnemen maar de essentie van hetgeen hij zegt is snijdend. Vooral de analyse die hij momenteel (krijtbord) maakt van de (socialistische -communistische) structuren die zijn opgezet door de Chicago-kliek van Hussein Obama. Toen ik deze analyse zag kon het evengoed de analyse zijn geweest van Belgie met zijn zogenaamd 'vakbonds en verenigingleven'. Huiveringwekkend.

 
At 24/9/09 16:52, Anonymous Marc Huybrechts said...

@ Vincent

Ik denk dat je toekomst verzekerd is, althans in de journalistiek van de nieuwe media. Het blijft allemaal zo vlot uit je pen rollen.

Maar ge zijt nog niet God en kunt nog niet beslissen over hemel en hel. Edward M Kennedy heeft dus het tijdige met het 'eeuwige' ingeruild, en meer kunnen we daar niet over zeggen. Maar, de laatste zin in je tweede paragraaf was wel meesterlijk gevonden.

Ook al staat de linkse journalistiek tegenwoordig vol met postmodernistische immoraliteit, je mag jezelf niet tot hetzelfde niveau verlagen en Kennedy een "moordenaar" noemen. Het begrip "moord" vereist een 'intentie' die in zijn geval onbewezen blijft.

Tenslotte, dat etiket van "islamosocialistische" partij in Nederland vind ik goed gekozen. Maar, die foto van Ries, denk ik, moet 'gedokterd' zijn (tenminste wat de afstand betreft). Zoniet zou ik het lot van die jonge Iraanse vrouw niet durven contempleren.

 
At 24/9/09 20:49, Anonymous Anoniem said...

@ VDR

Ik wist niet dat "hoofddoeken" een werkwoord was... Leuk gevonden, daar niet van, misschien insturen voor de volgende editie van de Dikke Van Dale! ;-)

 
At 24/9/09 22:28, Anonymous taalworm said...

@ VDR en de anonieme

Niet hoofdgedoekt maar gehoofddoekt. Niet stofgezuigd of zweefgevliegd. (En nog minder stofgezogen en zweefgevlogen, maar dat terzijde).

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>