5 juni 2009

Rothbard Zomeruniversiteit

Het is niet mijn gewoonte om hier boudweg reclame te maken voor eigen initiatieven*, maar dit is een uitzondering.

De Rothbard Zomeruniversiteit, komende september te Kortenberg, is een vierdaagse bijeenkomst waar we grondig ingaan op vele van de kwesties die op In Flanders Fields in de artikelen, en niet in het minst in de commentaren, ter tafel gebracht worden: Wat is de dieperliggende oorzaak van de economische crisis? Wat is een vrije samenleving en hoe kunnen we die richting uit? De Rothbard Zomeruniversiteit wordt geen libertarische praatbarak, maar integendeel een academische conferentie, waar we samen met nationale en internationale academici de fundamentele vragen stellen en ons niet tevreden stellen met ideologische boutades als antwoord.

Als u interesse heeft, neem een kijkje op de aankondigingspagina.

Laat ik nog melden dat de Zomeruniversiteit van het Rothbard Instituut niet samenvalt met het door onze Leuvense en Antwerpse (Vincent de Roeck!) collegae georganiseerde Liberty Seminar. De echte liefhebbers kunnen zich met andere woorden voor beide initiatieven aanmelden :-)


*Ik ben medewerker bij het Rothbard Instituut. Ik denk ook niet dat IFF er beter door zou worden als dergelijke reclame vaak zou verschijnen, maar ik meen (en by all means correct me if I'm wrong) dat bovenstaande bijeenkomst toch even onder de aandacht mocht komen van een vrijheidslievend en kritisch publiek als dit.

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>