23 juli 2008

De liefde van de Amerikaanse media voor ObamaBovenstaande campagneclip van de Republikeinse presidentskandidaat John McCain toont akelig aan hoe de Amerikaanse media valt voor Barack Obama. Onbegrijpelijk hoe ervaren journalisten zich zo kunnen laten zot maken door een politicus.

6 Comments:

At 24/7/08 11:35, Anonymous Anoniem said...

"Onbegrijpelijk hoe ervaren journalisten zich zo kunnen laten zot maken door een politicus."

En wat dan met de (nu wat getempterde) aanbidding van Paars, in het bijzonder van Guy en Steve, door de overgrote meerderheid van de Vlaamse pers?

Belgica Dividenda Est

 
At 24/7/08 18:42, Anonymous Anoniem said...

Tussen Obama en McCain weet elke vrouw wel te kiezen. Obama is mooi en jong, McCain lelijk en versleten. Wie stemt nu voor iemand uit medelijden ?

Savannah

 
At 24/7/08 19:49, Blogger Nicolas Raemdonck said...

En ik die dacht dat de verkiezingen gingen over wie het meest bekwaam was om het land te leiden, en niet over wie het mooiste snoetje heeft.

En met zo uitspraken van een vrouw doet u de seksisten alle eer aan.

 
At 26/7/08 17:09, Anonymous Anoniem said...

Ow nicolaes sorry, maar ik vind de ideeën van Obama ook frisser. Die troepen zo gauw mogelijk terug uit Irak, beter sociaal programma dwz meer gericht op de laagste inkomens, meer op de hoogte van wereldproblemen,.... neen de man is gewoon beter! Hij is niet alleen mooier maar ook beter.

Savannah

 
At 1/8/08 23:38, Anonymous Anoniem said...

Eerst komt 'Savannah' af met onnozele praat over "vrouwen". Kan het dan verbazen dat hij (want het moet een 'hij' zijn!) naievelijk denkt dat Obama "meer op de hoogte zou zijn van wereldproblemen". Mon Dieu! Er ligt een duidelijk verband tussen die twee 'bijdragen'.

Enfin, de wereld is geplaveid met 'parroteerders' van de media-orthodoxie, of met "liedjes-nazingers". En dat was nu precies het onderwerp van het gepresenteerde videootje.

 
At 3/8/08 19:16, Anonymous Anoniem said...

ik heb niet de indruk dat hier veel vrouwen komen, en als er dan ééntje komt dan is het geen echte,dixit marc huybrechts.

Savannah

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>