23 juni 2008

Als onze kranten zwijgen, dan La Dernière Heure (vpmc)

.

Lola, 21 jaar, werd door twee mannen overvallen. Pendelaars zagen het, maar reageerden niet.
Sint Gillis. Tot ons spreekt een verontwaardigde, verscheurde en geschandaliseerde vader. “Mijn dochter werd verkracht in het Zuidstation. In Brussel. De hoofdstad van Europa. En volslagen straffeloos.”
We zijn 12 juni. “Mijn dochter kwam terug van Waterloo. Negen uur in de avond. Toen ze de trein uitstapte, ging ze naar Bancontact. Een plek waar volk voorbijkomt. Nochtans is het daar dat het drama is gebeurd.
“Midden in een station. Hoe is zoiets mogelijk?”, gaat de papa van de éénentwintigjarige Lola verder. “Twee man hebben haar verweten dat ze geen hoofddoek droeg. Mijn dochter is mooi. Ze is blond met blauwe ogen.”
Daarna ging het snel allemaal. “Eén van de aanvallers haalde een mes tevoorschijn. Mijn dochter werd tegen de wand van de Bancontact gedrukt. Met het mes op haar keel werd ze door één van de kerels verkracht. De andere keek toe.”
Het was negen uur. Buiten is het nog licht en het station is op verre na niet leeg. “Er passeerden mensen. Mijn dochter weet zeker dat ze minstens drie mensen heeft gezien. Geen van hen maakte halt om haar te redden.”
Als de verkrachting voorbij was zijn de aanvallers in alle rust verdwenen. “Het waren twee Noord-Afrikanen. Ze hadden zich niet eens vermomd. En vertel mij niet dat ik een racist ben als ik je vertel waar ze vandaan kwamen! Mijn dochter werd verkracht omdat zij geen hoofddoek droeg. Zo is dat!”
Lola is naar een vriendin gevlucht. “Moet ik je vertellen in wat voor toestand zij was?” Een paar minuten later werd de jonge vrouw in het ziekenhuis opgenomen.
Vanzelfsprekend is er klacht ingediend. “De mensen van de politie waren zeer professioneel. Op de kleren werd beslag gelegd, en er werden DNA-stalen genomen.”
Maar helaas, de schuldigen zijn nog op vrije voeten… “In de nasleep van de dood van Joe Van Holsbeeck heeft men bij hoog en laag uitgeroepen dat er in de stations meer veiligheid zou komen. Het bewijs is er nu, met mijn dochter, dat er niets is veranderd. Camera’s op alle plekken in het Zuidstation zijn er niet, nochtans één van de drukste stations.”
Marc is bitter. “Ik heb mijn buik vol van dat België, waar werkelijk àlles kan. Zones van wetteloosheid, die zomaar worden overgelaten aan jongeren op drift. Die verkrachters wilden maar één ding: mijn dochter misbruiken, haar bezitten en vernederen, omdat zij niet was zoals zij denken dat jonge vrouwen moeten zijn… Het is een schande.”

Emmanuelle Praet
La Dernière Heure, 20/6/2008
.Labels: , , ,

38 Comments:

At 24/6/08 04:47, Anonymous Anoniem said...

Om met de Nederlandse politici te spreken: "Dat is cultuur en het hoort erbij".

 
At 24/6/08 09:23, Anonymous Anoniem said...

Vreselijk, daders gaan er op voorhand van uit dat iedere vrouw die niet tot hun cultuur behoort een hoer is. Mensen als u zoiets ziet bel dan in elk geval het alarmnummer, liever 10 maal voor niets gekomen dan 1 maal te laat.ylwnh

 
At 24/6/08 09:38, Anonymous Anoniem said...

Heel veel sterkte toegewenst aan u en uw dochter! Ik ben geschokt door dit verhaal!
Ook in Nederland doen we ons best om de Westerse waarden te verdedigen en vooral te handhaven. Helaas zitten we ook hier met een heel legioen van goedpraters, ontkenners en Islamkruipers. Die bovendien zichzelf als sociaal zien, maar ze maken het hele land kapot. Ik hoop dat ze dit verhaal lezen...

met vriendelijke groet,
Molly

 
At 24/6/08 09:53, Anonymous Anoniem said...

ach ja, de profeet verkrachte zelf ook meisjes, en hield er slaven op na, wat wil ja dan, dat zijn volgelingen doen? respect hebben voor vrouwen?

hebben jullie soera 4:34 van de koran wel eens gelezen? dan snap je, waarom de moslims geen respect hebben voor vrouwen: omdat dat moet, van hun achterlijke kutgeloof

 
At 24/6/08 10:20, Anonymous Anoniem said...

ik ben wel eens in elkaar geslagen door een stel moslims, omdat ik openlijk homo ben.

Toen ik daar aangifte van wilde doen, DRUIPEND VAN HET BLOED, deed de meneer van politie net, of er niets aan de hand was. Raadde me aan, geen aangifte te doen. Omdat dan de moslims wel eens nog bozer zouden kunnen worden. En ik het dan aan mezelf te danken had.

Verwart liep ik het buro weer uit...

als dienders claimen, dat er veeeel minder criminaliteit is dan voorheen, bedoelen ze eigenlijk, dat ze veeel minder zin hebben, om aangiftes op te nemen.

nederlanders zijn 2erangs burgers in eigen land geworden.

Het zal niet lang meer duren, of we zullen ons met dezelfde wapens als die tegen ons worden ingezet verdedigen.

als de overheid nalaat voor ons op te komen, ons zelfs mede onderdrukt, dan blijft ons maar een keus over: onszelf verdedigen.

EIGENRICHTING! waarom zouden wij nog moeite doen, ons aan de wet te houden, als de moslims dat niet hoeven, en de wetshandhavers ONS vervolgen, voor het KLAGEN over het GEWELD van dat KUT-GELOOF: DE ISLAM!
ik kan wel een ding voorspellen: mochten de moslims NOG iemand vermoorden in naam van hun kutgeloof, dan zullen de moskeeen branden.

wedden, dat de pliesie dan wel aangifte opneemt? de pliesie staat namelijk 100 procent achter de moslimfacisten, en pist grondig op uw burgerrechten.

 
At 24/6/08 10:26, Anonymous Anoniem said...

linkse mensen doen vaak net, of ze geert 'haten', omdat ze 'weten' (vooroordeel hebben) waar dat toe leid: geweld op straat, haat, gewoon, omdat iemand lid is van een andere groep, verkrachting, bedreiging, terreur, moord.

links denkt, dat geert 'daar toe zal leiden' maar ze zijn willens en wetens blind, voor de islam, die DAT ALLANG DOET

datgene, waar ze zo bang voor zijn (geweld etc), HANTEERT DE ISLAM AL JAREN! en daar doen de linkse ratten dan weer HE - LE - MAAL - NIETS tegen, omdat het MOSLIMVRIENDEN zijn, die niet kunnen wachten, totdat nederland zucht, onder de knoet, van de sharia!

 
At 24/6/08 10:54, Blogger Adhemar said...

Over de titel:

Yves Barbieux van De Standaard zweeg niet helemaal over dit incident, maar het artikel raakte niet verder dan de regionale pagina’s in de edities Vlaams-Brabant/Brussel en Nationaal.

Yves Barbieux, Jonge vrouw verkracht in Zuidstation Brussel, De Standaard, edities Vlaams-Brabant/Brussel en Nationaal, zaterdag 21 juni 2008, blz. 75

De berichtgeving bereikte ook De Standaard online: Verkracht in vol Zuidstation, zaterdag 21 juni 2008.

Over de problematiek:

Het wordt dringend tijd dat we deze problemen maatschappelijk en politiek kunnen aankaarten en serieus kunnen bespreken, zonder onmiddellijk het label “racist” opgekleefd te krijgen. De cultuur van politieke correctheid heeft deze problemen natuurlijk niet gecreëerd, maar ze verhindert wel de weg naar mogelijke oplossingen.

 
At 24/6/08 11:01, Anonymous Anoniem said...

Nederlanders die roepen over kutgeloof ,wat gaan we nog beleven ?
Gelooffundamentalisme is eigen aan Nederland ,mensen die je alleen op zondag plots niet meer groeten omdat je niet tot dezelfde kerk behoort,mensen die alles haten en afkeuren wat niet in hun dorpsmentaliteit past ...
Verleden weekend in Goes geweest bij vrienden,deze raden ons aan om na het velies van oranje niet via de grote markt terug te lopen...ze hadden zelf angst voor hun eigen "holland"supporters...maak eerst eens schoon voor eigen deur en zeik dan pas op de wereld.

 
At 24/6/08 11:48, Blogger Iamhere said...

De regeringen van zowel België als Nederland vinden ook in deze waarschijnlijk dat hier niets aan gedaan hoeft te worden. Ze zijn nl. van mening dat dit soort "incidenten" (jaja, bagatelliseren kunnen ze als geen ander) te zijner tijd niet meer voorkomen. Over een paar generaties zijn we daar vanaf, denken ze, en in de tussentijd moet een ieder zich de moslimcultuur maar laten welgevallen. Het is dus wat dat betreft in Nederland en zéker in België om te kotsen.

 
At 24/6/08 11:55, Anonymous Anoniem said...

een geloof dat geweld hanteert is een kutgeloof

 
At 24/6/08 12:04, Anonymous Anoniem said...

Dus alle geloven zijn Kutgeloven ,dat leert ons de geschiedenis ...
Ze berusten er enkel op om mensen bang te maken en ze te hersenspoelen om ze te gebruiken voor het gewin van enkelen.

 
At 24/6/08 12:09, Anonymous Anoniem said...

Het Vrije Volk: 'er is maar een wet'

kern van het betoog:

'
Elk individu moet zich aan de wet houden. ELK GELOOF OOK. Er is geen enkel ongelovig individu, die zich aan de wet van welk geloof dan ook hoeft te houden. En de overheid zou dat moeten waarborgen ipv ondermijnen.

Wij stellen enkele eisen aan gelovigen.

1. Nimmer, zal uw geloof ALLEN in het land de regels voorschrijven
2. wij zullen niet toestaan, dat uw geloof geweld pleegt, danwel daartoe oproept
3. het staat ons vrij, openlijk kritiek te leveren en grapjes te maken over uw geloof.
4. U zult mensen, die uit uw geloof stappen, niet vervolgen, bedreigen, of doden.
5. Gelovigen dienen zich, net als iedereen, aan de nederlandse wet te houden'

daaraan zou ik willen toevoegen dat de kernwaardes van onze samenleving zijn:

-gelijkheid (in de islam is geen sprake van gelijkheid voor vrouwen, homos, afvalligen en ongelovigen)
-geweldloosheid (de islam geweldloos noemen is grap zeker)
-vrijheid van mening (met als grens de oproep tot haat, discriminatie en geweld, zoals je die in de koran kan vinden)
-vrijheid van geloof (en geloofsAFVALLIGheid, zonder voor je leven to hoeven vrezen, zoals in de ISLAM)

de islam valt de kernwaardes van onze samenleving aan.

Wie doet er wat aan?

dit probleem is internationaal.
overal plegen islamofacisten geweld in naam van hun KUTGELOOF

 
At 24/6/08 12:11, Anonymous Anoniem said...

er is maar een geloof dat geweld pleegt, IN DEZE EEUW, dat afvalligen bedreigt, IN DEZE EEUW, en dat is de islam!

moeten wij de islam toestaan geweld te hanteren, omdat de gristenen dat in de MIDDELEEUWEN ook deden? gaan wij dan niet TERUG naar de MIDDELEEUWEN dan?

is dat niet wat PIM riep? dat de islam ons terugwerpt naar de middeleeuwen? en hij is erom VERMOORD heh?

maar nog niet snappen, hoe het zit, zeker?

ISLAM=FACISME!

 
At 24/6/08 12:21, Anonymous Anoniem said...

Eigenlijk is er één simpele wet voor de gelovigen:

Geloof en geloofs'wetten' zijn inferieur aan de staatswetten van een land.

Als iedere gelovige (dus ook christenen en weet ik wat allemaal) zich daar nou eens aan houdt is alles opgelost.

 
At 24/6/08 12:21, Anonymous Anoniem said...

Het zijn enkel mensen die misdaden plegen,er is geen enkel geloof dat niet op een of andere manier de anderen als slecht beschrijft,Boedhisme uitgezonderd.
Mensen misbruiken het geloof dikwijls om zich achter te verschuilen.
En mensen die te weinig van een ander geloof weten lullen maar wat oproerkraaiers achterna,wat dan weer leidt tot geweld aan beide kanten.
In het westen waren vrouwen tot voor 50 jaar net zo min gelijk voor de wet ,en in sommige westerse geloofsgemeenschappen is het nog steeds zo,maar dat hoort men niet graag vertellen...

 
At 24/6/08 14:00, Anonymous Anoniem said...

Kijk, daar word ik dus witheet van woede van als ik zoiets lees, zovér is het al gekomen dat de gewone burger zich laat intimideren en zich afzijdig houdt terwijl er publiekelijk een meisje verkracht wordt door reli-fanaten en telkens weer die k*tmarokanen! (en kom nu niet af dat het niks met die achterlijke islam te maken heeft!)

Als iedereen eens z’n bek zou opentrekken en één blok vormen bij zulke toestanden dan was het lang geleden de kop al ingedrukt.
Die kl**tzakken doen wat ze willen en ze worden er niet voor gestraft!
Het publiek moet nu eens INGRIJPEN want de politiek is er té slap voor!

Dus iedereen: als je zoiets ziet: grijp dan verdomme in!
Dikwijls is een grote bek opzetten al genoeg om die lafaards op de vlucht te jagen!

Het is de schuld van het slappe linkse pamperbeleid dat jarenlang is gevoerd; en dan zijn de politici verbaasd dat het VB en rechtse partijen steeds meer aanhang krijgen?
Ziedaar de oorzaak waarvoor zijzelf de verantwoordelijkheid dragen.

Moeten we het misschien gaan omdraaien om allochtonen/moslims duidelijk te maken dat het onaanvaardbaar is?
Hoe zouden die smeerlappen reageren indien extreem rechts de moslimas met hoofddoek nu eens gaan verkrachten omdat zij hoofddoeken dragen?!

 
At 24/6/08 14:14, Anonymous Anoniem said...

BLANKE ONDANKBARE HONDEN wij hebben jullie land op gebouwd belgie en nederland zijn gewoon wanabee amerika ze zoeken eerst de oorlog op en proberen zo de schuld af te schuiven op een geloof dat de waarheid spreekt.
en ik weet niet welke koran je hebt gelezen maar de islam was de eerste geloof die voor de rechten van de vrouwen op kwam en dat geldt ook voor de dieren.
dus gewoon mensen na praten terwijl je niet eens weet waarover je praat want als je de koran echt een keer had doorgenomen was je allang bekeert tot de waarheid.
maar zoals jullie weten dit leven is maar een test jullie mogen lekker iedereen uitlachen en belachelijk maken maar op de dag des oordeels piepen jullie anders

 
At 24/6/08 14:39, Anonymous Anoniem said...

Kruip terug in je hol, woestijn-idioot!
Jullie ons land opgebouwd? hahaha....waar jij vandaan komt leven ze nu nog in hutjes. Trouwens: wat doe je hier nog als het ginder zoo 'beschaafd' is? Uitkeringen, ziekenfondsen en sociaal beleid kennen ze daar nog altijd NIET hé!
En eerst foutloos schrijven voor je begint te lullen, nitwit.
Rechten v/d vrouw in de islam? Jah om afgeklopt te worden, als broedmachine gebruikt en met vodden bedekt moeten rondlopen, plichten wél, rechten? Nee dus.

Leer eerst maar eens dat blanken ook ménsen zijn en geen honden, respect te hebben voor elk méns, dat élk méns GELIJK is anders faal jij al meteen grandioos voor jouw levenstest!
Ik wil jou dan zien piepen op de dag des oordeels (die overigens niet bestaat, enkel in achterlijke geloofsovertuigingen die alleen willoze schapen volgen die niet voor zichzelf kunnen denken)

 
At 24/6/08 14:48, Anonymous Anoniem said...

Piep, piep!! Pleur toch op!! Dag des oordeel?? Laat me niet lachen!! En wanneer is die dag de oordeels voor de twee gestoorden die dat meisje verkrachten?? Ik hoop vandaag!! Ballen eraf, piemel eraf en stenen gooien zoals ze daar gewend zijn?? Nou...voor mij mag het!! En rot op met je land opbouwen en dat soort onzin......, het is gewoon te zot voor woorden wat hier allemaal gebeurd!!!

Heel veel sterkte voor de vader en zeker voor het meisje zelf. Jullie vergeten 1 ding, het meisje heeft levenslang met zo'n ervaring en die geiten lopen vrij rond op naar het volgende slachtoffer!!

 
At 24/6/08 14:50, Anonymous Anoniem said...

ja maar natuurlijk, als het belg was geweest, zouden we ook achterhalen of hij een chiristen is en alle christenen over een kam scheren . maar natuurlijk niet.
Mannen die vrouwen verkrachten kun je geen moslims noemen. ook al zeggen ze zelf van wel

 
At 24/6/08 15:06, Anonymous Anoniem said...

- een noord afrikaan is niet per definitie een moslim.

- een moslim is niet per definitie een verkrachter.

Ik denk dat er beseft moet worden dat bepaalde noord-afrikanen gezien hun gedrag niet thuis horen in de samenleving. Dat hun gedrag wordt gelinkt aan het moslim zijn volledig onterecht!

 
At 24/6/08 15:07, Anonymous Anoniem said...

"Mannen die vrouwen verkrachten kun je geen moslims noemen. ook al zeggen ze zelf van wel"
F*ck off met je achterlijke gezever.
Het opportunisme druipt eraf met die moslims, dat is om te kotsen...geen enkele 'goede' moslim doet wat fout, dat kennen we onderhand wel want dan is het géén goede moslim.
Toch handig als je je daar telkens kunt achter verschuilen en je verantwoordelijkheid op afschuiven maar wel verwerpelijk, hypocriet en ongeloofwaardig.

 
At 24/6/08 15:14, Anonymous Anoniem said...

Als we nou eens beginnen met te accepteren dat we met zijn allen delen dat we mens zijn (hebben we toch meer gemeenschappelijk dan we denken) en verder gewoon ieder onze individuele speurtocht leiden die het leven is, dan hoeft niemand een discussie te voeren over geloof, ras of nationaliteit bij een dergelijke gebeurtenis. Ieder weldenkend mens is het ermee eens dat het verkrachten van een mens verwerpelijk is en dat de daders hiervoor hun straf verdienen. Helaas voor de vrouw in kwestie heeft zij nu al levenslang. Ik hoop dat ze veerkracht genoeg heeft om haar leven weer op de rit te krijgen en deze gebeurtenis een plaats te geven.

 
At 24/6/08 15:24, Anonymous Anoniem said...

F*ck off met je achterlijke gezever.
Het opportunisme druipt eraf met die moslims, dat is om te kotsen...geen enkele 'goede' moslim doet wat fout, dat kennen we onderhand wel want dan is het géén goede moslim.
Toch handig als je je daar telkens kunt achter verschuilen en je verantwoordelijkheid op afschuiven maar wel verwerpelijk, hypocriet en ongeloofwaardig.Hallo, jullie komen hier mensen moslims noemen terwijl je er geen snars van begrijpt.Weet je wat makkelijk is, elke keer als iemand iets vekeerd doet, met je vinger naar de moslims wijzen.

 
At 24/6/08 15:52, Anonymous Anoniem said...

Dat zou wel heel makkelijk zijn ja! Maar daar gaat het toch niet om!! Waar het om gaat is dat twee gestoorden een meisje hebben verkracht omdat ze geen hooddoekje om had!! Dus.....noord-afrikaans....dus.....ja.....tuurlijk....ze zijn kabbalist! Pfffff!!! Overal zitten klootzakken tussen, tussen elk geloof en tussen mensen zonder geloof. Maar dit is wel weer een heel duidelijk iets toch?? Of lezen we soms weer ergens overheen!!

Het is niet te geloven dat hier het wel en niet waar wordt beschreven over een geloof!! Het meisje is gvd 21 jaar die dus LEVENSLANG heeft door twee van deze hufters!! Schandalig!!! Omdat ze geen hoofddoekje droeg!! Rot dan gvd op naar je eigen land als je niet met andermans normen en waarden om kunt gaan!

Meis, nogmaals heel veel sterkte!!!

 
At 24/6/08 16:11, Anonymous Anoniem said...

ik praat zo omdat mensen met hun domme kop altijd negatief zijn en moslim die verkracht is geen moslim ook al ziet hij er zo uit of zegt hij dat een moslim is iemand die zich aan de zuilen van de islam houdt maar zoals k hier zie zijn de meeste van jullie laffe mensen IN JULLIE EIGEN LAND DURVEN JULLIE NIET EENS IN OPSTAND TE KOMEN VOOR DEZE ZOGENAAMDE MOSLIMS dan vind k jullie even zielig als jullie opa's die ook zo laf waren in de 2de wereld oorlog .........


en nog even iets als zo iets in een islamitische land was gebeurd en de daders zouden gepakt worden zouden hun een 10000xxx ergere gevangenisstraf krijgen of zelfs de doodstraf wat krijg je hier 2 jaar..???? 2 jaar voor het kapot maken van een leven en een hele gezin zo te zien dus de mensen hier zijn gewoon niet goed in hun hoofd het enigste wat JULLIE KUNNEN IS WIJZEN NAAR ANDER MAN maar naar je zelf kijken ho maar.
Deze meisje is dan verkracht door marokkaanse jongens ok maar kijk ook eens hoeveel er vrijwillig gepakt worden door de marokkaanse jongens vraag maar eens aan jullie dochters of zussen ze hebben zeker een Marokkaanse vriend of EX hahahaha

 
At 24/6/08 16:29, Anonymous Anoniem said...

"en nog even iets als zo iets in een islamitische land was gebeurd en de daders zouden gepakt worden zouden hun een 10000xxx ergere gevangenisstraf krijgen of zelfs de doodstraf wat krijg je hier 2 jaar..????"

Onder de sharia zou het meisje gestenigd worden wegens buitenechtelijke seks en de mannen vrijgelaten worden omdat er geen a) 1 mannelijke getuige of b) 4 vrouwelijke getuigen waren...

"Deze meisje is dan verkracht door marokkaanse jongens ok maar kijk ook eens hoeveel er vrijwillig gepakt worden door de marokkaanse jongens vraag maar eens aan jullie dochters of zussen ze hebben zeker een Marokkaanse vriend of EX hahahaha"

Je praat al net zo respectloos over vrouwen als veel andere van je geloofsgenoten. En DAT is de reden waarom we KOTSEN op dit soort lui!

 
At 24/6/08 18:17, Anonymous Anoniem said...

Mijn medeleven voor de vrouw en haar familie.

Wanneer houdt dit op, waar gaan we heen.

 
At 24/6/08 19:37, Anonymous Anoniem said...

Het is al erg genoeg verkracht te worden, maar door zo'n moslim verkracht te worden, kom je nooit meer te boven.
Sterkte!

 
At 24/6/08 20:56, Anonymous Anoniem said...

zoveel haat tegen elkaar is helemaat tegen alle religies, dat twee achterlijk idioten hebben iemand verkracht omdat zij geen hoofddoek droeg is niet islamitisch, net zoals verkrachting door christenen heeft niks te maken met het geloof. wanneer gaan jullie even goed nadenken voordat juliie elkaar zo ontzettend afslachten. Zijn jullie echt zo haatdragend en bitter, neem een voorbeeld van mijn hindustaanse vriendin wie z'n dochter verkracht, geschopt en geslagen was door 3 skinheads in Rotterdam voor haar huidskleur, zij bleef positief denken omdat haar dochter nog leefde en heeft vanaf het begin niet zo beledigd.

 
At 24/6/08 21:03, Anonymous Anoniem said...

please ask yourselves what in God's name does religion have to do with this, do you really think that Islam made these boys rape this girl. My condolences to her and all the other victims of rape be it by muslim,Christian, jew or whoever and lets leave religion out of this equation.

 
At 25/6/08 00:51, Anonymous Anoniem said...

Laatst las ik een regionaal krantje tegen uit de zogenaamde oubollige jaren vijftig, het tijdperk waar niemand meer naar terug zou willen. Er was een artikel gewijd aan het feit dat iemand een appeltje gestolen had.

We zijn nu 50 jaar verder en zijn al zo gewend aan alle criminaliteit en geweld, dat alleen een verkrachting op een station nog indruk maakt.

Het is triest dat een maatschappij in zo'n korte tijd zo diep kan afglijden. En het einde is nog niet in zicht...

 
At 25/6/08 13:25, Anonymous Anoniem said...

Dat ligt aan de politiekers. Al wat geld opbrengt moet (flitsen, parkeerboetes, taksen...) en al wat kost mag niet (krimineeltjes (zijn ook kriminelen) vervolgen, aangiften verwerken, btw verlagen ....).

 
At 25/6/08 22:05, Anonymous Anoniem said...

Wellicht niet onbelangrijke aanvulling:
- indien het de geldautomaat betreft in het zij-ingangportaal van de NMBS: aan de overkant van de straat, op het Marcel Broodthaersplein, ligt een politiebureau dat om 2100 u nog bemand is.
- meer algemeen: Brussel-Zuid is het hoofdkwartier van de Belgische spoorwegen en de Belgische spoorwegen hebben een eigen privébewakingsdienst belast met het bewaken van treinen en treinstations.

 
At 2/7/08 10:37, Blogger Nuchtere Nederlander said...

Listige propaganda, dit verhaal. Alleen voornamen. Anoniem ziekenhuis. Aangifte bij een anoniem politiebureau. Geen referentie in andere media. Op effect geschreven 'mooie dochter; blauwe ogen en blond haar' om identificatie te vergemakkelijken......
Na de daad lopen de daders rustig door in een bomvol station, en gaat Lola niet naar het politiebureau aan de overkant, maar naar een anonieme vriendin.....

 
At 3/7/08 00:20, Blogger Marc Vanfraechem said...

@ nuchtere Nederlander: betwijfelt u de Feiten van dit krantenverslag (dat niet alleen stond, er waren in andere kranten ook verslagen...)?
Zeg dan toch meteen dat dit hele verhaal verzonnen is, als u dat aandurft. En maak iedereen aan het lachen met uw indrukwekkende nuchterheid.

 
At 17/10/08 17:33, Anonymous Anoniem said...

@Nuchtere Nederlander :Weer zo'n ontkenner. Kijk dan maar eens naar http://www.google.nl/search?source=ig&hl=nl&rlz=1G1GGLQ_NLNL284&=&q=vrouw+verkracht+in+het+Zuidstation+Brussel&btnG=Google+zoeken&meta=

dan ziet u de koppen van een aantal kranten

 
At 13/10/09 22:21, Anonymous Anoniem said...

als zestien jarig Belgisch meisje werd ik op verlof in Turkije slachtoffer van een groepsverkrachting door 8 Turken, omdat ik een licht kort zomerkleedje droeg was ik een heoer die dat verdiende. Wel ik vind dat voor ieder westers meisje dat door moslims verkracht wotdt er een even oude moslima, in volledig naakt en in het openbaar,dubbel zolang en door dubbel zoveel westerse mannen dient verkracht te worden. Dan zullen die moslima's wel leren op hun venten te letten en ze in te tomen.

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>