1 januari 2008

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar !

3 Comments:

At 31/12/07 14:27, Blogger David Vandenberghe said...

Terroristische aanslag? :p

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Kzen in de broesse van West-Vlaanderen, nabij Tor.

 
At 31/12/07 15:44, Blogger Karel Jansens said...

Ja, een gelukkig nieuw jaar: We stemden rechts-Vlaams in de verkiezingen en kregen een links-Belicistische regering van degenen die we weggestemd hadden; we lieten, via geheime akkoorden, de Islamisten vrij spel in dit land en kregen terreuralarm retour; we klagen over de transfers die iedere Vlaming aan Wallonië moet betalen en kregen een 20% hogere electriciteitsrekening als cadeau.

Gelukkig nieuw jaar...

 
At 3/1/08 15:15, Anonymous Anoniem said...

Vincent, vooreerst ook jij een zalig nieuw jaar toegewenst en keep up the good job! Ik zie dat ook de statistieken al een beetje de relatieve waarde van deze blog met uw meningen beginnen te reflecteren en dat is maar goed ook. Ik mag dan al wel kritisch blijven tegenover alles en iedereen, maar deze weblog is één van de betere in Vlaanderen. En dat is iets dat je zeker mag koesteren.

Jij speelde ooit (althans dat dacht ik toch) met de idee om korte commentaren bij de actualiteit te gaan schrijven i.p.v. uit de kluiten gewassen opiniestukken zoals je gewoon was op deze blog. Ik kan mijn tevredenheid niet voldoende benadrukken dat je met die idee niet al te lang gespeeld hebt. Vlaanderen wordt nu al overspoeld met zelfverklaarde maatschappijverlichters die zich ervan af maken met korte stukjes tekst. Zulke dingen zijn nefast voor het denken en trekken écht niet véél trouwe lezers aan. Jouw manier van werken, vrij uniek in Vlaanderen, doet dat kennelijk wel, tenminste als ik mag afgaan van de frequente reacties van min of meer dezelfde personen.

Kortom, ik blijf ook in 2008 een trouw lezer en grote fan. Succes nog verder met alles!

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>