27 januari 2007

Wat men al wist bij IFF & Brussels Journal komt men nu pas te weten bij DS

Moest ik vandaag toch even gniffelen...

De Standaard schreeuwt het van de daken...Verhofstadt gedagvaard door AEL lid.
IFF en The Brussels Journal wisten al te melden dat de persoon in kwestie lid lijkt te zijn van de MDP...dus gelinkt aan het AEL, al sinds Maandag 15 JANUARI 2007.

Wat is het volgende voor DS? Verkiezingen dreigen ongrondwettelijk te zijn?

4 Comments:

At 27/1/07 18:47, Blogger Vincent De Roeck said...

Voor een beetje (politiek incorrecte) onderzoeksjournalistiek moet je tegenwoordig inderdaad bij de (gevestigde waarden binnen) blogs zijn. Onze media nemen gewoon alles over wat CNN en de andere grote nieuwszenders zeggen, met alle voor- en nadelen ervan. Dit gaat vaak ten koste van de eigen sterktes en genereert een "Amerikanisering" van onze berichtgeving. Je moet eenz zien wat een groot stuk de Amerikaanse politiek tegenwoordig inneemt in ons vaderlands "journaal". En dit is nog maar het begin.

 
At 27/1/07 18:59, Anonymous Anoniem said...

Ik had het bericht over de politieke achtergrond van de "gediscrimineerde" in kwestie inderdaad ook al een tijdje terug op m'n blog gezet (overgenomen van Filip van Laenen) en vond het ook al vrij grappig dat het gisteren pas op de stek van De Standaard stond.

Maar kunnen we van "Verhofstadt vervolgt door" misschien toch "Verhofstadt vervolgd door" maken ? :-)

 
At 28/1/07 12:38, Blogger David Vandenberghe said...

Snel geschreven geweest. Ik dacht dat ik de titel letterlijk van DS had overgenomen. Nu blijkt het helemaal niet meer te kloppen. K'heb hoogdringend rust nodig en een einde aan die pokke examens, nog 2 te gaan.

 
At 29/1/07 14:25, Anonymous Anoniem said...

Succes ermee :-)

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>