28 september 2008

Een koopje; aanbod enkel tot middernacht geldig ! (vpmc)Is er iemand die snel nog wil bieden op deze authentiek-Belgische handtekening?

Het gaat om een grafelijk stuk, gelieve dus niet met kleine bedragen aan te komen.
.

Labels:

4 Comments:

At 28/9/08 21:57, Anonymous Anoniem said...

Het zich vergenoegen in andermans leed is een ondeugd.

 
At 28/9/08 22:18, Blogger Marc Vanfraechem said...

Niet in dit geval Jan Goudenmond : die kwabbige kikker heeft door zijn zelfgenoegzaamheid, zijn verwaandheid, graaizucht, en door zijn tenslotte nogal opvallende stompzinnigheid en onbekwaamheid elke aanspraak op normaal menselijk respect verloren.
Het ziet er trouwens naar uit dat de Staat Belgiƫ, in een laatste stuiptrekking wellicht, en met de zegen van de ontmande Leterme, zijn belastingplichtigen (Vlamingen dus in de eerste plaats) nogmaals zal laten betalen om dit soort minabele kereltjes hun gezwollen levensstijl nog even te laten behouden.

 
At 29/9/08 00:02, Anonymous Anoniem said...

Ik vermoed dat met andermans leed de kleine belegger wordt bedoeld wiens spaargeld sneller smelt als de creme-glace in de sahara.

 
At 29/9/08 11:06, Anonymous Anoniem said...

De machtshonger of het revanchisme van de Voorzitter en de ruggegraatloze, hebzuchtige Raad van Bestuur waren de aanstokers, maar ze hebben 100% gelijk dat de aandeelhouders massaal hebben ingestemd met hun megalomanie. En eenieder wist - zelfs toen al - dat het geen goed plan was.
Dus ook daar waren duizenden kleine hebzuchtjes (en die willen nu natuurlijk hun geld terug :-) 'ollanders ); zij die tegen de overname stemden hadden na de stemming hun aandelen kunnen cashen.

Ik weet dus niet goed met wie ik medelijden moet hebben; misschien een beetje met de lieve personeelsleden van ons lokaal kantoor. Hoewel ook zij er eigenlijk voor gekozen hebben om voor zulke firma te werken.
Ik heb medelijden met de BeNeLux belastingbetalers.

En ik wacht op de fijne discussie over ontslagvergoedingen die volgen zal. :-s

Inmiddels kan Lippens aanschuiven in de vitrinekast waar enen Davignon al een tijdje geleden plaats heeft genomen.

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>