13 augustus 2008

Islamgeleerden vinden Olympische Spelen het werk van Satan omdat vrouwen bikini's durven dragen!Hat tip: Het Vrije Volk

7 Comments:

At 13/8/08 00:28, Blogger Marc Vanfraechem said...

Ik vind hem wel grappig, zeker als hij vertelt dat tenminste één persoon gelukkig zal zijn met die Spelen, en wel de Satan zelf.
En ik geef onze vriend hier en daar zelfs gelijk, maar toch had deze door het vrouwelijk lichaam lichtjes geobsedeerde kerel er verstandiger aan gedaan om te reageren zoals die oude sjah van Perzië, toen die eens in Engeland op bezoek was:
(Stefan Zweig vertelt in Die Welt von Gestern over de tijd vóór de Eerste Wereldoorlog)
[...] noch galt Sport als eine brutale Angelegenheit [...]
Ich bin gegenüber allen sportlichen Geschwindigkeits— oder Geschicklichkeitsrekorden unentwegt auf dem Standpunkt des Schahs von Persien stehengeblieben, der, als man ihn animieren wollte, einem Derby beizuwohnen, orientalischer Weise äußerte: »Wozu? Ich weiß doch, daß ein Pferd schneller laufen kann als das andere. Welches, ist mir gleichgültig.«

 
At 14/8/08 00:10, Blogger Pieter Cleppe said...

Daarom noemt men het land waaruit deze man afkomstig is een ontwikkelingsland. Het moet zich nog "ontwikkelen". Naar iets hogers dus. Vanuit iets lagers. Dat evenwel hoger kan worden, want hij maakt ook goede punten, zoals de bedenking dat mensen beter zelf meer sport zouden doen dan er enkel naar te kijken.

Zoals men in het Engels zegt: "sunlight is the best desinfectant". We moeten ons gelukkig prijzen dat dergelijke uitspraken zichtbaar worden. Zo kunnen we ze beter bestrijden om tot een wereld te komen waar vrouwen overal in bikini kunnen rondlopen als ze dat willen.

 
At 14/8/08 00:44, Blogger Marc Vanfraechem said...

Bij alle sportieve snelheids- of behendigheidsrecords ben ik onverzettelijk bij het standpunt van de sjah van Perzië gebleven die, toen men hem warm wilde maken om eens een Derby bij te wonen, op Oosterse wijze zei:
"Waarom dan? Dat het ene paard sneller gaat dan het andere is mij bekend. Hetwelke juist, laat mij koud."

 
At 14/8/08 00:48, Anonymous Anoniem said...

Hilarisch. Of is het knettergek? Hoe dan ook, elk weldenkend mens distantieert zicht van zo'n kerel, toch?

 
At 14/8/08 17:17, Anonymous Anoniem said...

Ze zijn vijftig jaar achter op ons, maar ook niet meer. In de jaren vijftig van vorige eeuw, kon je ook die soort uitspraken horen van een dominee of pastoor. Die soep koelt wel zonder blazen.

Bram

 
At 14/8/08 23:40, Blogger Marc Vanfraechem said...

@Bram: u bent ongetwijfeld een deugdzaam mens, meer dan vele anderen, waartoe ik mijzelf reken, maar uw schatting van vijftig jaar lijkt mij toch een grootte-orde mis.

 
At 16/8/08 14:58, Anonymous Anoniem said...

Dat je beter sport doet dan naar sport kijkt, daar heeft die islamgeleerde wel een punt. En dat boksen een sport is dat leeft op een zeker sadisme van de kijker...de hersenletsels zijn evident, kan ook niet geloochend worden. Maar wat betreft de erotiek die uistraalt door de lichte tenues van de dames, moet ik toch ff glimlachen...gewoon op straat lopen op een warme dag in een Westerse stad en je bent geïmmuniseerd. Maar misschien wil die islamgeleerde dat nu juist niet, misschien wil hij juist een maatschappij waarin de mannen geilen op het kleinste plekje bloot.....

B.B.

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>