24 november 2006

De leugenaar belogen (Hoegin)

Eerste Minister Guy Verhofstadt gisteren in de Kamer:
Deze zomer had ik nog telefonisch contact met Wolfgang Bernhard. Die ontkende staalhard dat er van een sluiting sprake zou zijn. Strikt genomen heeft hij toen niet gelogen. Maar het is wel de vraag of het intellectueel ook eerlijk was, als men ziet wat er nu gebeurt.
Hier volstaat slechts één woord: Burgermanifesten.

3 Comments:

At 24/11/06 14:35, Anonymous Anoniem said...

Vrhffst liegt niet. Gisteren is voorbij, en morgen moet nog komen.
Strikt genomen is de benaming "bijkomende jobs" niet hetzelfde als het totaal aantal jobs. Het tegenovergestelde van "weggevallen jobs". Trouwens, iedereen weet dat politici nooit liegen. Ze zouden eens moeten durven.

 
At 24/11/06 18:32, Anonymous Anoniem said...

Het zich vergenoegen in disputen tussen zondaars onderling is een ondeugd. Lees er Dante maar eens op na.

Ad ascoltarli er' io del tutto fisso,
quando 'l maestro mi disse: «Or pur mira,
che per poco che teco non mi risso!».

Nog zeer verdiept in deze kibb'larij,
hoorde ik den Meester zeggen: "Kom toch kijken,
't scheelt weinig maar of gij krijgt twist met mij."

Inferno 30,130-132

 
At 26/4/16 03:48, Anonymous Anoniem said...

Hoe ik werd gered door een angst voor God Lender {Lexieloancompany@yahoo.com}

Hallo, ik ben Andrew Thompson momenteel woonachtig in CT USA, God zegen me met twee kinderen en een lieve vrouw, ik beloof dat ik deze getuigenis vanwege Gods genade in mijn leven te delen, 2 dagen geleden was ik in wanhopige behoefte aan geld, dus ik dacht van het hebben van een lening dan kwam ik verkeerde handen die beweerde lening kredietverstrekker niet wetende dat hij een scam was zijn. Hij 1.500,00 USD verzameld van mij en weiger om me te mailen sindsdien verwarren was ik, maar God me te hulp kwam, een trouwe dag ging ik naar de kerk na de dienst Ik deel idee met een vriend en ze voeren mij LEXIE lening bedrijf, ze zei dat ze was gegeven 98,000.00 USD van MR LEXIE, de algemeen directeur van LEXIE lening bedrijf. Dus ik zijn e-mailadres verzameld, vertelde hij me de regels en regelgeving en ik volgde, dan na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 USD ... Dus als je geïnteresseerd bent in een lening kunt u ook contact met hem op dit E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst +1 (816) 892-6958 bedankt, ik ben ervan overtuigd dat hij zal je ook helpen.

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>