29 november 2006

De EU heeft weinig om het lijf (victa placet mihi causa)

Als zelfs Ratzinger zijn overtuiging inslikt, en wij Europese burgers verondersteld worden om de woorden van de notoire schriftvervalser en leugenaar Bliar ernstig te nemen,

"We have got to make sure we allow Turkey's accession to proceed," he
said
. "Just at the moment, to send an adverse signal to Turkey - I think
would be a serious mistake for Europe long-term."

terwijl die Amerikaanse schoothond [*] en vijand van Europa nog minder lijkt te begrijpen van het vaak gebruikte woord geopolitiek dan onze eigen Karel De Gucht – die tenminste met zijn partij en de regering het verstand en de elementaire humaniteit opbracht om niet deel te nemen aan een misdadige en domme aanvalsoorlog (short-term)
...dan kunnen deze burgers niet anders
dan besluiten dat...

die hele EU weinig om het lijf heeft.
________________
[*] In verband met Tony heb ik ook het woord catamite al horen gebruiken, etymologisch terug te voeren op Ganymedes, de schandknaap van Zeus. En inderdaad, Tony zijn oogjes staan altijd zo verschrikt en verwilderd. Dat manneke moet in het Witte Huis al wreed afgezien hebben.

7 Comments:

At 29/11/06 23:05, Blogger musicplayer said...

Great blogs And Nice Pic :) If you have a moment, please visit my site: the lawyer

 
At 30/11/06 00:32, Anonymous Anoniem said...

Aub. Haal die spammer hier weg.

 
At 30/11/06 00:51, Anonymous Anoniem said...

hoe kan ik nu op een anoniem verzoek ingaan?

 
At 30/11/06 15:39, Anonymous Anoniem said...

Ochgot, het zit blijkbaar wel heel diep. Tijd om andere oorden op te zoeken.

 
At 9/12/06 00:52, Anonymous Anoniem said...

On doit mépriser tous ceux qui écrivent des lettres anonymes, car ils ne peuvent être que traîtres ou sots; mais on ne doit jamais mépriser l'avis, aldus Jacques Casanova de Seingalt.
Uw raad, anonieme, om die man te verwijderen zal ik dus in overweging nemen, al weet ik niet direct hoe ik enkel hém weg kan doen.

 
At 1/1/07 22:09, Anonymous Anoniem said...

Traître non. Sot, oui. Pourquoi pas?

 
At 26/4/16 03:27, Anonymous Anoniem said...

Hoe ik werd gered door een angst voor God Lender {Lexieloancompany@yahoo.com}

Hallo, ik ben Andrew Thompson momenteel woonachtig in CT USA, God zegen me met twee kinderen en een lieve vrouw, ik beloof dat ik deze getuigenis vanwege Gods genade in mijn leven te delen, 2 dagen geleden was ik in wanhopige behoefte aan geld, dus ik dacht van het hebben van een lening dan kwam ik verkeerde handen die beweerde lening kredietverstrekker niet wetende dat hij een scam was zijn. Hij 1.500,00 USD verzameld van mij en weiger om me te mailen sindsdien verwarren was ik, maar God me te hulp kwam, een trouwe dag ging ik naar de kerk na de dienst Ik deel idee met een vriend en ze voeren mij LEXIE lening bedrijf, ze zei dat ze was gegeven 98,000.00 USD van MR LEXIE, de algemeen directeur van LEXIE lening bedrijf. Dus ik zijn e-mailadres verzameld, vertelde hij me de regels en regelgeving en ik volgde, dan na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 USD ... Dus als je geïnteresseerd bent in een lening kunt u ook contact met hem op dit E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst +1 (816) 892-6958 bedankt, ik ben ervan overtuigd dat hij zal je ook helpen.

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>