13 mei 2006

Links is verantwoordelijk voor moorden in Antwerpen

( . . . )

Begin mei, 2006. Terwijl kardinaal Danneels voor de verzamelde pers een waardeloze verklaring aflegt over illegalen, die zowel vriezen als dooien inhoudt, koopt in Antwerpen een 18-jarige jongen een zwaar jachtwapen en knalt er doelbewust enkele mensen mee neer.

- “Waar was jij, meneer de Kardinaal, donderdag om 10 uur?…”

Ik geloof niet dat de slachtoffers toevallig op de verkeerde plaats liepen. Het is nagenoeg zeker dat hij precies die Malinese en die Turkse vrouw heeft uitgekozen omwille van hun etnie. En zoiets doe je niet, de slachtoffers hadden er wellicht niet eens aanleiding toe gegeven.

Wie voor dergelijke actie begrip opbrengt, is medeplichtig. Maar wie zegt, dit niet te kunnen begrijpen, is hyprocriet.

Bij deze moordpartij is het woord ‘racisme’ absoluut misplaatst. De werkelijke drijfveer is ‘te lang opgekropte machteloosheid’. Het is een verschrikkelijke en verwerpelijke daad van iemand die elke dag geconfronteerd wordt met een maatschappij die het bloed onder nagels wordt uitgetergd.

Niet alleen Hans, maar zovele ministers, parlementairen, burgemeesters, land- en kerkvorsten, journalisten en het hele linkse establishment hielden gisterenochtend mee hun vinger aan de trekker en hebben bloed aan hun handen.

Zij zijn er zich zelfs niet van bewust dat ons land volloopt met al dan niet in Gothic vermomde moordenaars, die elk moment door het lint kunnen gaan omdat ze jarenlang bedrogen werden door platte demagogen met dezelfde fascistoïde methodes als in de colleges van de jaren ’60.


Dat deze misdaad het gevolg is van een steeds toenemende verharding en zelfs racisme in de maatschappij, zoals 'links' beweert, is absoluut juist. Blijft de vraag wat de oorzaak is van die toenemende verharding en het zogenoemde racisme.

Als later een tv-serie wordt gedraaid over de bloedige en genadeloze revolte van de Vlamingen tegen vreemde overheersers, dan hoop ik – ter correcte informatie van de volgende generaties - dat vooral de periode 1960-2006 aan bod komt.


LEES HET HELE ARTIKEL OP : www.vrijvanzegel.net

5 Comments:

At 14/5/06 00:06, Blogger Unknown said...

Laat ons die "in Gothic vermomde moordenaars, die elk moment door het lint kunnen gaan omdat ze jarenlang bedrogen werden door platte demagogen met dezelfde fascistoïde methodes als in de colleges van de jaren ’60" vooral wapens geven, dan zal het hier veel veiliger worden.

 
At 14/5/06 00:11, Blogger Unknown said...

Laat ons die "in Gothic vermomde moordenaars, die elk moment door het lint kunnen gaan omdat ze jarenlang bedrogen werden door platte demagogen met dezelfde fascistoïde methodes als in de colleges van de jaren ’60" vooral wapens geven, dan zal het hier veel veiliger worden.

Voor de rest probeer ik de pers een beetje te mijden want ik word er nogal onwel van. Maar als een dolle schutter die blijkbaar met opzet donkerkleurigen afknalt geen racistische daad is, dan moet u mij eens uitleggen wat het dan wel is.

 
At 15/5/06 18:29, Anonymous Anoniem said...

Ongelofelijk toch hoe Hoegin er telkens weer in slaagt de zaken op hun kop te zetten.De boodschapper is wéér eens schuldig aan de boodschap volgens hem .Vermakelijke literatuur wordt hier geproduceert ,nergens is het aantal sofismen groter als op deze site .Elk bezoek weer lachen geblazen.OOOOh nu krijg ik nog een erektie !!!!

 
At 15/5/06 19:03, Blogger Nicolas Raemdonck said...

Meneer Anoniem, ten eerste hou het beschaafd. Ten tweede: iedere mening is van de auteur persoonlijk en houdt niet in dat de andere personen deze mening delen. Ik bijvoorbeeld deel de mening niet van Hoegin op dit vlak.
Maar als u niet akkoord bent met Hoegin, gelieve dan op een beschaafde, verstandige manier.

Maar de mening van Hoegin staat niet voor de mening van iedereen op deze site, zoals F. Devriendt ook aangeeft.

 
At 15/5/06 21:46, Blogger Luc Van Braekel said...

Hoegin? Jullie zijn hier wel aan het commentariëren op een artikel van Luk Van Balberghe van Vrij Van Zegel, zie http://www.vrijvanzegel.net, en niet van Hoegin...

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>