7 augustus 2008

Paris Hilton for U.S. PresidentHat tip: GeenStijl.nl

5 Comments:

At 7/8/08 13:15, Anonymous Anoniem said...

Paris Hilton steunt Obama. Na Reverend Wright vind ik dit nog wel de ergste steunbetuiging ooit voor Obama. Een inhoudsloos wicht steunt superster Obama.

 
At 7/8/08 14:34, Anonymous Anoniem said...

Kennelijk heeft YouTube de Paris Hilton-clips verwijderd. Wel kan je het clipje hier nog bekijken!

 
At 7/8/08 16:04, Anonymous Anoniem said...

Het is natuurlijk wel een lichtgewicht met een zware portemonee, en die hou je beter te vriend als je in een verkiezingscampagene zit in de V.S. .McCain heeft een kleine blunder begaan, door Obama te vergelijken met Paris-Hilton, allebei stars zonder veel inhoud...
Nu is hij het geld kwijt, en de inhoud had hij al niet.

Foppe

 
At 7/8/08 16:46, Anonymous Anoniem said...

Ik vind de kritiek op Paris Hilton altijd ronduit belachelijk. Ok, ze is een fuifbeest! Ok, ze staat voor alles waar kleinburgerlijk Europa tegenin wil gaan! Ok, haar nihilisme doet onze waardenschaal vervagen! Ok, ze is een aandachtshoer! Ok, er zijn duizenden redenen om haar niet te mogen... MAAR haar rijkdom is er daar geen van! Zij heeft in haar jonge leven zelf al meer geld verdiend dan ze in die periode heeft uitgegeven! Zij teert NIET op haar vaders' geld, maar op haar EIGEN ZELFVERDIEND fortuin. En kan iemand mij eens zeggen, sinds wanneer dat SLECHT geworden is???

 
At 7/8/08 21:37, Anonymous Anoniem said...

Hahhahahahahahahah, Paris Hilton heeft wel veel geld maar is qua politieke factor een luchtbel. Als je het marktsegment van de jonge gillende tienermeisjes (niet stemgerechtigd) voor je wil winnen, dan moet je inderdaad bij Paris zijn, Foppe.

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>