6 april 2008

Geert Wilders lanceert nieuwe versie van FitnaGeert Wilders heeft een nieuwe aangepaste versie van zijn Koranfilm "Fitna" op het internet geplaatst. De film is integraal beschikbaar.

De duiding van DeRedactie.be klinkt als volgt:
In de nieuwe versie is de omstreden spotprent van de profeet Mohammed vervangen. De Deense cartoonist Kurt Westergaard had met een proces gedreigd omdat Wilders zonder zijn toestemming de cartoon had gebruikt.

Ook de foto die Mohammed B. moest voorstellen, de moordenaar van de Nederlandse cineast Theo van Gogh, is aangepast. In de originele versie was de verkeerde foto gebruikt, die van de Nederlandse rapper Salah Edin die op de hoes van een van zijn cd's poseert als Mohammed B.

De aangepaste versie van "Fitna" staat opnieuw op de videowebsite LiveLeak.com. Nochtans werd de originele versie daar een week nadat hij er werd opgezet alweer afgehaald omdat werknemers van LiveLeak.com ernstige bedreigingen hadden ontvangen.
Opnieuw moedig van LiveLeak.com dus, en laf van de personen die met rechtszaken e.a. gedreigd hebben. Aan welke kant van de Botsing der Beschavingen staan zij eigenlijk?

3 Comments:

At 7/4/08 12:21, Anonymous Anoniem said...

Sinds wanneer geloof jij niet meer in auteursrechten en intellectueel eigendom, Vincent? Want jouw beschuldigingen en verwijten doen net suggereren dat je Wilders' aanspraken op andermans werk laat primeren op de wensen van de makers zelf...

 
At 7/4/08 15:42, Anonymous Anoniem said...

Wilders = nazi
Moslims = nieuwe joden

 
At 7/4/08 18:28, Anonymous Anoniem said...

Wilders = jood
Moslims = nieuwe nazis

wie wil wie vermoorden?

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>