5 oktober 2007

Maak uw voorraad gooicentjes maar aan


Nu het er met de dag meer en meer naar uitziet dat CD&V (en vanzelfsprekend ook VLD) van plan zijn om tot een federale regering toe te treden zonder één ernstige stap in de Vlaamse staats(her)vorming te realiseren, doen we er goed aan om de wapens klaar te maken.

En wees gerust, ik denk op de eerste plaats aan de muntjes van 1 en 2 cent die blijkbaar toch niet erg nuttig meer zijn in het betalingsverkeer.

Herinnert U zich nog Mani Pulite in Italië ? De mensen hadden toen een dergelijke afkeer van de politici dat deze zich niet meer in het openbaar konden vertonen zonder dat er muntstukjes naar hun hoofd werden gegooid.

Leg de voorraad muntjes maar al aan.

En verder luidt de vraag, die Dehaene reeds stelde: quid N-VA ?

3 Comments:

At 6/10/07 00:53, Blogger Karel Jansens said...

Hm.

Als er een federale gevormd gaat worden zonder grondige staatshervorming, dan gaan alle Vlamingen die centjes nog heel hard nodig hebben.

Is bijvoorbeeld een 9mm niet effectiever in het oplossen van het politici-probleem? Duurder wel natuurlijk, maar ge hebt er minder van vandoen.

 
At 6/10/07 13:38, Blogger David Vandenberghe said...

Dat is afhankelijk van uw mikcapaciteit, waar ge schiet, wat de bedoeling is van het geknal, welk type wapen, uw vergunning behalen en betalen... 9mm's gaan juist een 'schokgolf' van compassie veroorzaken. 'Och arme...'

Tenzij je bezig bent over 9mm film, then I said nothing.

Geduld hebben, gaat toch in hun gezicht ontploffen.

 
At 12/10/07 21:49, Anonymous Anoniem said...

Menen jullie dit nu echt? Niks ernstigs te doen? Dit soort van negativisme kunnen we toch missen?

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>