28 februari 2007

R.I.P. De Stemmenkampioen °2004-2007+

De Stemmenkampioen

Beste panellid,

U hebt sinds 2004 trouw deelgenomen aan onze internetenquête naar het stemgedrag in Vlaanderen. Maar aan alle liedjes komt een einde, ook aan 'De Stemmenkampioen'.

'De Stemmenkampioen' was een samenwerking tussen drie professoren van de VUB en 'Het Laatste Nieuws' en had tot doel informatie te vergaren over de beweegredenen achter verschuivingen in het stemgedrag. Toen we met het project begonnen, was het het eerste in zijn soort in België. Nu zijn internetenquêtes gemeengoed geworden. Zowat alle media doen ze of hebben ze gedaan.

'De Stemmenkampioen' heeft zijn pioniersrol vervuld en stopt er bijgevolg mee. U zal niet langer iedere week een 'vraag van de week' in uw mailbox krijgen en ook niet langer een maandelijkse vraag naar uw stemkeuze. De databases met de persoonlijke gegevens van de deelnemers aan het onderzoek zullen worden vernietigd. De geheimhouding en de privacy van alle deelnemers blijven volledig gegarandeerd.

Wij danken alle panelleden voor de trouwe deelname aan dit project. Daarom verdelen we 36x de cadeaubox 'Trendy tafelen' onder alle panelleden. De Cadeaubox Trendy Tafelen geeft recht op een driegangen-menu voor twee (exclusief dranken) in een selectie eigentijdse restaurants.

Met dank en vriendelijke groeten,
De Stemmenkampioen

1 Comments:

At 1/3/07 19:59, Blogger Barton said...

En dus de know-how, de database structuur en programmatie wordt gewoon in de vuilbak gegooid?

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>