10 november 2006

Imam Raed Hlayhel verlaat Denemarken (Hoegin)

De controversiële imam Raed Hlayhel, verleden jaar nog zeer actief om de stemming tegen Denemarken in de Arabische wereld ten top te drijven, verklaarde maandag dat hij uit Denemarken vetrekt en niet terugkomt:

Ik heb de hele tijd gezegd dat als het Deense gerecht de ochtendkrant Jyllands-Posten weigert te straffen, ik dit land zal verlaten. En dan kom ik ook nooit terug.
Zo ver mij bekend heeft nog niemand hem gevraagd terug te komen. Ik vraag me af waarom…

2 Comments:

At 11/11/06 22:26, Anonymous Anoniem said...

En nu nog de rest van de moslims onze landen uit. Ttz. de 5% normalen mogen blijven. Dat zijn de seculiere moslims die er niet voor durven uitkomen omdat er de doodstraf opstaat. De politiek correcten zijn gewaarschuwd Europa is nog niet dood!

 
At 23/11/06 11:10, Anonymous Anoniem said...

One down, an awful lot to go :)

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>