22 juni 2005

Sprokkels (Skender)

  • Het ziet er naar uit dat er volgend jaar 2 mogelijke opvolgers voor de DVD zullen zijn: HD-DVD en Blu-ray. De gesprekken tussen de ontwikkelaars van beide systemen zijn mislukt. Beide systemen hebben de steun van een deel van de filmindustrie. Het zou dus best kunnen dat wie films van Disney en ook films van Warner Bros. wil kopen zowel een Blu-ray- als een HD-DVD-speler in huis zal moeten halen
  • Na de oprichting van een denktank met Filip Dewinter heeft Hilbrand Nawijn de LPF-fractie verlaten. De andere LPF-leden vonden het ongepast om Dewinter uit te nodigen in het huis van Pim Fortuyn aangezien Fortuyn nooit voorstander was van een samenwerking tussen zijn lijst en het toenmalige Vlaams Blok.
  • CD&V is van gedacht veranderd. De partij steunt het sp.a-voorstel voor homo-adoptie niet langer en komt met een eigen voorstel voor "mee-ouderschap" en "zorgouderschap".
  • Kreten en gefluister komt met een nieuwe aflevering in het verhaal rond De Gucht en Audrey Van Zyl. De Gucht zou op een terrasje gesignaleerd zijn op het moment dat hij op het benefiet-diner verwacht werd.

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>