20 juni 2008

Wat napraten over het corridortje

Naast het interview met Moureaux komt Le Soir op woensdag 18 juni over bijna een hele bladzijde terug op dat corridortje. Hierbij worden de professoren Behrendt en Thisse weer van stal gehaald om verdere nonsens over de belangrijkheid van dat beukenbos te debiteren. Men zou er zelfs een attractieve economische zone kunnen van maken. In een ander artikel wordt een breed 'tableau' gegeven van corridors, beginnend met Mozes. Het besluit: "hoe verdrukkend corridors ook mogen zijn, ze maken de overtocht mogelijk tussen gevangenis en vrijheid." Er bestaat een Franse spreuk voor dat soort artikels: Le ridicule ne tue pas. Lees HIER verder

3 Comments:

At 20/6/08 19:01, Blogger David Vandenberghe said...

Mij zullen toch eens moeten aantonen waar BHV de taalgrens doorkruist. BHV ligt ten Noorden van de taalgrens. Bij hoogdringendheid moet men de Franstaligen eens duidelijk maken dat het BHG geen derde volwaardig gewest is met een eigen grensgebied dat op één of andere manier een taalgrens zou voorstellen. Ze moeten hun natte dromen niet als de realiteit gaan voorspiegelen.

 
At 21/6/08 13:46, Anonymous Anoniem said...

Wie beschreef nu weer de belachelijkheid en absurditeit van de corridor in de volgende treffende zin: "Een corridor? Voor wat is dat nodig: om met de tanks naar Brussel te trekken?"

 
At 21/6/08 13:48, Blogger David Vandenberghe said...

Dunno

 

Een reactie posten

<< Home

<<Oudere berichten     Nieuwere berichten>>